Overlooking the garden in Clapham

Kisiel Group has just created a stunning entertaining and relaxing space for our client.

Meeting the needs of the family for more living space, we constructed an extension along the length of the rear of the Main House creating an internal link to the Coach House.

You would not be aware that a 1,400 square foot basement was excavated under the garden to provide additional living and working space. The only clue is where the light is being creatively drawn to the lower level.

Having undertaken a full refurbishment of the Main House a couple of years ago, our client was more than happy to arrange for us to complete the second phase of the project. Using the expert skills of our team, we have now completed all the construction work and given the family some much needed additional living space in London.